Ladies Golf Hungary

A golf, mint sport, szórakozás, üzlet, család, társadalmi rang és érték Magyarországon és világszerte.
Mindenki játéka. Az az egyéni sport, amit a legtöbben (több mint 60 millióan!) űznek a világon. Egyedülálló sport, ami az idők folyamán meg tudta őrizni hagyományait és szellemiségét. Szeretnénk elérni, hogy hazánkban is egyre többen hódoljanak ennek az aktív kikapcsolódást biztosító sportnak!

Közösségünk

Ezen kezdeményezés célja, hogy a hölgyek minél szélesebb körében népszerűsítse hazai és nemzetközi platformokon a golfot, ők is részesei legyenek az életformának amelyet ez a sport kínál, valamint a golf áldásos vetületeinek kihatását mind egészségmegőrzés, üzleti kapcsolatépítés, társadalmi pozíció, családösszetartó szórakozás területein megtapasztalhassák.

Együtt, közösségben, a régi játékosok segítségével, támogatásával kezdhetik el azon hölgyek a golfot, akik magukénak érzik a felhívást, nyitnak valamint nyitottak arra, hogy a kezdeményezésben ők is ott legyenek és felzárkóztassuk a nők arányát ezen sportban is a férfiakéhoz.

Szeretnénk Magyarországon egy olyan közösséget létrehozni, ahova a hölgyek magabiztosan léphetnek be, erősítést kapnak egymástól, támogatást és segítséget kapnak e fantasztikus sport megismerésében, a golf, mint életstílus elsajátításában.


Küldetéstudatunk

Batta Krisztina – küldetéstudatom 

2001-ben kezdtem el golfozni, akkoriban golfozó nőt még nem igen lehetett a pályák környékén sem látni.
Tény, hogy férfi állt a dolog mögött, de csak az ízét ismerhettem meg általa, azonban ez elég volt ahhoz, hogy tudjam, amint lehetőségem lesz, beiratkozzak egy klubba, leckét vegyek és golfozzak!

Ez már 19 éve történt és a szerelem már kinőtte magát, többszörös magyar amatőr bajnok, többszörös év női golfozója és többszörös klubbajnok vagyok. És még mindig szerelmes!

Vagyis ki lehetne hitelesebb nálam, hogy felkarolja ezt a magával ragadó sportot és Magyarországon megszerettesse másokkal is, legfőképpen hölgyekkel?

A jövő igen ígéretesnek tűnik, a nemzetközi trendeket tekintve, a golf, mint sport egyre több hölgyet vonz, akik érdeklődésüket egyre gyakrabban hobbivá, vagyis golfklub tagságivá váltják.
Az utóbbi évek európai tendenciái szerint a kezdő golfozók 54%-a nő!

Ez mindenképpen arra sarkall, hogy a magyarországi golf nagyköveteként lépjek fel. Ha én élvezem, más miért ne élvezhetné?


Emlékeink

Golf Travel Hungary Kft.

Adószám: HU14006009

Engedélyszám: U-000869

IAGTO tagsági szám: 2405

Feliratkozás hírlevélre